دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲
بر اساس آخرین آمارها، بیش از ۵۰ درصد متقاضیان وام کرونا را دریافت کرده اند و بلندترین ستون در جدول آماری رسته های به شدت آسیب دیده از کرونا متعلق به رانندگان بوده است.

به گزارش آوای خزر، بر اساس آخرین آمارها، بیش از ۵۰ درصد متقاضیان وام کرونا را دریافت کرده اند و بلندترین ستون در جدول آماری رسته های به شدت آسیب دیده از کرونا متعلق به رانندگان بوده است.


آخرین آمارها از سامانه کارا حاکی از آن است که ۳۹۱ هزار فقره پرونده در این سامانه ثبت نام کرده اند که ۷۷۵ هزار نفر اشتغال را شامل می شوند. این پرونده ها که توسط ۱۳ دستگاه اجرایی مورد بررسی قرار گرفته، حدود ۱۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی کرونا را در برمی گیرد.                

وام کرونا به کمک طرح ودیعه مسکن رفت                        

برابر اعلام معاونت اشتغال وزارت کار منابع مالی پیش بینی شده برای تسهیلات حمایتی کرونا تا سقف ۲۰۰ هزار میلیارد ریال کاهش یافته است. دلیل این کسر، مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در اختصاص این میزان اعتبار به طرح ودیعه مسکن بوده است.

بر اساس آمار متقاضیان و پرونده های ثبت نام شده در سامانه کارا، تسهیلات مورد نیاز جمعا ۲۳۵ هزار میلیارد ریال است که ۲۰۰ هزار میلیارد ریال آن مربوط به کسب و کارهای دارای بیمه و شاغلان غیررسمی فاقد بیمه بوده و ۳۵ هزار میلیارد ریال آن به ۱۰۸ شرکت بزرگ حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، ریلی و دریایی اختصاص یافته است.

به گفته معاون اشتغال وزیر کار، کل تسهیلات درخواستی نهایی شده متقاضیان با توجه به تعداد کل ثبت نام شدگان، ۱۱۲ هزار میلیارد ریال است و رانندگان با دریافت مبلغ ۳۳ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال از رقم کل تسهیلات کرونا، بلندترین ستون را در جدول آماری رسته های بسیار آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به نام خود ثبت کرده اند.

همچنان که بررسی ثبت نام متقاضیان در سامانه کارا پیش از این نشان داده بود که بیشترین پرداختی تسهیلات کرونا به متقاضیان مربوط به رانندگان بوده است.

تاکنون تعداد ۸۴۸ زیر رسته به شدت آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا با هماهنگی دستگاههای اجرایی شناسایی شده است. تعداد بنگاههای آسیب دیده ذیل ۱۴ رسته منتخب ۳ میلیون واحد است که ۳.۱ میلیون واحد آن بیمه شده و دارای کد کارگاهی و ۷.۱ میلیون واحد فاقد بیمه و کد کارگاهی هستند، این تعداد ۸.۲ میلیون نفر بیمه شده و ۳ میلیون نفر فاقد بیمه را شامل می شود.

وزارت صمت و کشور دارای بیشترین تعداد شاغلان فاقد بیمه 

از مجموع آمار دو میلیون و ۳۱۶ هزار و ۴۹۱ نفری شاغل غیررسمی اخذ شده از دستگاهها، تعداد ۱۱۴ هزار و ۸۳۸ نفر در سامانه کارا ثبت نام کرده اند و وزارت صمت با ثبت ۴۱ هزار و ۷۴۱ نفر و تسهیلات درخواستی ۲۵۰۵ میلیارد ریال بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.

وزارت کشور دومین دستگاهی است که در ردیف بیشترین تعداد متقاضیان و شاغلان غیرسمی و فاقد بیمه قرار دارد که با ۳۵ هزار و ۵۷۰ مورد ثبت نامی، مبلغ ۴۹۹ میلیارد ریال تسهیلات را دریافت کرده اند.

 تاکنون بیش از ۵۰ درصد تسهیلات حمایتی کرونا توسط متقاضیان معرفی شده از سوی موسسات عامل دریافت و حدود ۲۳ هزار و ۶۶۷ میلیارد ریال تسهیلات کرونا از سوی موسسات عامل به مشمولان پرداخت شده است./ایسنا

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها